Flytte kontor

I Oslo er det mange som styrer den daglige driften av bedriften sin fra et lite kontor. Det er heller ikke uvanlig at folk omtaler dette som «et hull i veggen». Det blir nesten som Der ingen skulle tru at nokon kunne bu, men bare at det gjelder det å ha kontor et sted.

Kontoret er kanskje lite, men man er naturligvis nødt til å begynne et sted. Det vil ta en stund før en liten bedrift har nok midler til å leie et større lokale med flere rom. Men etter hvert kan man det, og da vil det være aktuelt å flytte kontor.

Hvis man har vært vant med et lite kontor fra begynnelsen, så er det ikke nødvendigvis aktuelt å skulle kaste ting. Da er det kanskje slik at man trenger det man har, men det kan likevel være lurt å ta smarte valg i forbindelse med flyttingen likevel.

Flytte kontor

Flytte kontor

Tjenester bedriften bør vurdere når dere skal flytte kontor:

  • Flyttehjelp
  • Hjelp til nedpakking
  • Demontering og remontering
  • Prosjektledelse
  • Kontoravvikling
  • Bedriftslager
  • Kontorvask

Flyttebyrå kontorflytting

I denne artikkelen skal vi se nærmere på hva du kan gjøre for å gjøre flytteprosessen litt enklere.

Hvis du flytter fra et lite kontor, så føles det kanskje unaturlig å hyre inn et flyttebyrå. Om du bare har et par kasser så tenker du kanskje at det vil være en smal sak å flytte disse kassene selv. Vi vil dog fortelle deg hvorfor du bør la et flyttebyrå gjøre jobben for deg likevel.

Har du et stort skrivebord med masse oppbevaringsplass? Flytter du kontoret ditt selv, så er det nok ikke utenkelig at du kommer frem til at det å demontere skrivebordet og frakte det del for del vil være den beste fremgangsmåten. Men med et flyttebyrå, så slipper du det.

Slik vil det i hvert fall være hvis du benytter deg av vårt flyttebyrå. Hos våre anbefalte flyttebyrå jobber kun de beste flytterne i bransjen, så de vet hva de skal gjøre for at flytteprosessen skal gå så knirkefritt som mulig. Vi garanterer deg at skrivebordet ditt ikke blir ødelagt på turen! Trenger du oppbevaring av kontorting kan du bruke et bedriftslager til mellomlagring.

La oss ikke heller glemme at det andre du slipper å gjøre selv ved å hyre inn et flyttebyrå. På et lite kontor er det ikke uvanlig at ting hoper seg opp, og kanskje har du til og med glemt hvilken opprinnelse det hadde. Samle dette i en sekk og la flyttebyrået kaste det for deg!

Flyttebyrå kan gjøre det enklere for deg

Ved å hyre inn et flyttebyrå tillater du deg selv til å gjøre det du kan best, nemlig å drive bedriften din på best mulig vis mens flyttebyrået tar seg av resten.

Da kan du med god samvittighet benytte deg av muligheten til å ha hjemmekontor de dagene flyttingen finner sted. Deretter kan du dra til ditt nye kontor og se at flyttefolkene har gjort akkurat det du ba dem om å gjøre.

Etter at alle tingene er flyttet over må du naturligvis pakke ut og lage et nytt system på det nye kontoret, men vi har tatt hånd om alt det andre. Og det er noe du uten tvil sparer massevis av tid på!

Oversikt over flyttebyrå


Intro Flyttebyrå Oslo AS
Oscars gate 27, 0352 Oslo
Telefon: 466 67 699
Nettside: flyttebyråoslo.no


Majoren Flyttebyrå Oslo AS
Rosenborggata 3, 0356 Oslo
Telefon: 934 64 211
Nettside: majorenflytt.no


Flyttefoten AS
Kirkeveien 157, 0451 Oslo
Telefon: 800 35 988
Nettside: flyttefoten.no


FlytteEksperten AS
Selma Ellefsens Vei 8, 0581 Oslo
Telefon: 902 01 090
Nettside: flytteeksperten.no


Adams Express AS
Håndverksveien 11, 1405 Langhus
Telefon: 23 01 14 50
Nettside: adamsexpress.no


Team Relocations AS
Ankerveien 209, 1359 Eiksmarka
Telefon: 67 16 16 16
Nettside: teamrelocations.no