Personvernerklæring

Hos Flyttebyrå Priser, tilgjengelig fra http://xn--flyttebyrpriser-plb.no/, er en av våre hovedprioriteringer personvernet til våre besøkende. Dette personverndokumentet inneholder typer informasjon som samles inn og registreres av Flyttebyrå Priser og hvordan vi bruker den.

Hvis du har flere spørsmål eller trenger mer informasjon om våre retningslinjer for personvern, ikke nøl med å kontakte oss.

Denne personvernerklæringen gjelder kun for våre nettaktiviteter og er gyldig for besøkende på nettsiden vår med hensyn til informasjonen som de delte og/eller samler inn i Flyttebyrå Priser. Denne policyen gjelder ikke for informasjon som samles inn offline eller via andre kanaler enn denne nettsiden.

Informasjon vi samler inn

Personopplysningene du blir bedt om å oppgi, og årsakene til at du blir bedt om å oppgi den, vil bli gjort klart for deg på det tidspunktet vi ber deg oppgi personopplysningene dine.

Hvis du kontakter oss direkte, kan vi motta tilleggsinformasjon om deg som navn, e-postadresse, telefonnummer, innholdet i meldingen og/eller vedlegg du sender oss, og all annen informasjon du måtte velge å oppgi.

Hvordan vi bruker informasjonen din

Vi bruker informasjonen vi samler inn på ulike måter, inkludert for å:

Tilby, drifte og vedlikeholde nettstedet vårt
Forbedre, tilpasse og utvide nettstedet vårt
Forstå og analysere hvordan du bruker nettstedet vårt
Utvikle nye produkter, tjenester, funksjoner og funksjonalitet
Kommuniser med deg, enten direkte eller gjennom en av våre partnere, inkludert for kunder tjeneste, for å gi deg oppdateringer og annen informasjon knyttet til nettstedet, og for markedsførings- og reklameformål
Sende deg e-poster
Finn og forhindre svindel

Loggfiler

Flyttebyråpriser.no følger en standard prosedyre for bruk av loggfiler. Disse filene logger besøkende når de besøker nettsteder. Alle hostingselskaper gjør dette og en del av hostingtjenestenes analyse. Informasjonen som samles inn av loggfiler inkluderer internettprotokoll (IP)-adresser, nettlesertype, Internett-leverandør (ISP), dato- og tidsstempel, henvisnings-/utgangssider og muligens antall klikk. Disse er ikke knyttet til informasjon som er personlig identifiserbar. Formålet med informasjonen er å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelser på nettstedet og samle inn demografisk informasjon.

Informasjonskapsler og Web Beacons

Som alle andre nettsider bruker Flyttebyråpriser.no «informasjonskapsler». Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon, inkludert besøkendes preferanser, og sidene på nettstedet som den besøkende besøkte eller besøkte. Informasjonen brukes til å optimalisere brukernes opplevelse ved å tilpasse innholdet på nettsiden vår basert på besøkendes nettlesertype og/eller annen informasjon.

For mer generell informasjon om informasjonskapsler, vennligst les mer på nettstedet Cookie Consent.

Google DoubleClick DART Cookie

Google er en av en tredjepartsleverandør på nettstedet vårt. Den bruker også informasjonskapsler, kjent som DART-informasjonskapsler, for å vise annonser til våre besøkende basert på deres besøk på flyttebyråriser.no og andre nettsteder på internett. Besøkende kan imidlertid velge å avslå bruken av DART-informasjonskapsler ved å besøke personvernreglene for Googles annonse- og innholdsnettverk på følgende URL – https://policies.google.com/technologies/ads

Våre annonsepartnere

Noen av annonsørene på nettstedet vårt kan bruke informasjonskapsler og web-beacons. Våre annonsepartnere er oppført nedenfor. Hver av våre annonseringspartnere har sine egne retningslinjer for personvern for sine retningslinjer for brukerdata. For enklere tilgang har vi hyperlenket til personvernreglene deres nedenfor.

Google

https://policies.google.com/technologies/ads

Advertising Partners personvernregler

Du kan konsultere denne listen for å finne personvernerklæringen for hver av annonsepartnerne til Flyttebyråpriser.no.

Tredjeparts annonseservere eller annonsenettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller Web Beacons som brukes i deres respektive annonser og lenker som vises på Flyttebyråpriser.no, som sendes direkte til brukernes nettleser. De mottar automatisk IP-adressen din når dette skjer. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten til deres annonsekampanjer og/eller for å tilpasse annonseinnholdet du ser på nettsteder du besøker.

Merk at Flyttebyråpriser.no ikke har tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjeparts annonsører.

Tredjeparts retningslinjer for personvern

Vår personvernerklæring gjelder ikke for andre annonsører eller nettsteder. Derfor anbefaler vi deg å konsultere de respektive personvernreglene til disse tredjeparts annonseserverne for mer detaljert informasjon. Det kan inkludere deres praksis og instruksjoner om hvordan du velger bort visse alternativer.

Du kan velge å deaktivere informasjonskapsler gjennom dine individuelle nettleseralternativer. For å få mer detaljert informasjon om håndtering av informasjonskapsler med spesifikke nettlesere, kan den finnes på nettlesernes respektive nettsteder.

Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du herved til vår personvernerklæring og godtar vilkårene.