Flyttebyrå Oslo pris 2023

Flyttebyrå Oslo pris 2023. Oppdaterte prislister for flyttehjelp i Oslo fra januar.

Fra tid til annen må vi flytte og det er mange som er nervøse for flytteprosessen. Alt skal pakkes ned og fraktes til ny bolig. Å flytte uten hjelp fra et flyttebyrå er selvsagt mulig men er både krevende og slitsomt. Derfor velger de fleste å sette bort flyttejobben til et flyttebyrå i Oslo. I denne artikkelen ser vi nærmere på flyttekostandene og hva det er vanlig å betale for en flytting med et flyttefirma.

Skal du bruke et flyttebyrå, bør du hente inn tilbud fra flere byråer. Beskriv oppdraget detaljert og vær kritisk når du skal velge flyttebyrå.

Flyttebyrå Oslo pris 2022

Prisliste flyttebyrå 2023

I denne artikkelen kan du lese mer om følgende:

 • Flyttehjelp i Oslo
 • Priser på flyttetjeneste
 • Oversikt over flyttebyrå
 • Hva det koster å flytte med et flyttebyrå

Flyttebyrå Oslo pris 2023

Lurer du på hva det koster deg å engasjere et flyttefirma? Det er ikke uvanlig at det er store prisforskjeller mellom flyttebyrå. I denne artikkelen kan du lese mer om hvordan du finner pris på flytting og hvilke faktorer som påvirker prisen på flyttehjelp.

Planlegger du å flytte har du kanskje behov for hjelp til ulike ting i flytteprosessen. Selv om du velger å leie inn et flyttebyrå for selve flyttingen, er det selvsagt noen ting du fortsatt kan gjøre på egenhånd. Spesielt hvis du er på jakt etter et billig flyttebyrå i Oslo bør du gjøre deler av flyttingen selv. En ting kan være å pakke ned alt. Noen flyttebyråer har absolutt dette som en tjeneste, så det er et valg du må ta men koster selvfølgelig litt mer. Ting du imidlertid må sørge for å gjøre, på egenhånd, er flytting av abonnementer som telefon, bredbånd og lignende. Du må også skifte strømleverandør og huske på å melde flytting. Glem heller ikke at du bør gjøre adresseendring og at du bør flytte innboforsikringen.

Markedsprisene for flyttehjelp i Oslo ligger på rundt 1.500 kroner per time. Til denne prisen er det vanlig at flyttebyrået stiller med to mann og en flyttebil på 19 kubikk. Vanligvis jobber de fleste flyttebyrå i Oslo med en minstepris, på 3-4 timer. Derfor estimerer at en vanlig liten flytting innad i Oslo koster mellom 5.000 – 7.500 kroner. Det er store forskjeller i pris mellom flyttebyråene på markedet og de beste ligger normalt høyere i pris enn et ny oppstartet flyttefirma.

Oversikt kostnader flyttehjelp

Prisene varierer mellom flyttebyrå. Under ser du en enkel oversikt over hva du kan forvente å betale for flytting.

 • Bærehjelp, små oppdrag for eksempel flytting av møbler internt innad på samme adresse. Transport er ikke inkludert, fra 2.500 kroner for opp til 1-3 enkle kolli. Har du bestilt transport fra Bring er det sjeldent at de bærer inn gjenstandene. Da kan et flyttebyrå hjelpe deg med dette
 • Liten flytting som tar mellom 1 til 3 timer koster mellom 5.000 til 6.000 kroner. Utmerket for studenter som er ute etter rimelig studentflytting
 • Boligflytting, innad i Oslo koster mellom 12.000 og 25.000 kroner

Dine personlige preferanser vil diktere hvor mye av jobben du ønsker å gjøre selv og hva du ønsker å sette bort. Før du velger flyttebyrå sørg for at du innhenter flere tilbud. Det er mange seriøse og gode flyttebyråer, men også noen av dem som tar litt lett på dette, så det lønner seg å sjekke andres erfaringer med de aktuelle ved å gjøre et nettsøk. Dessuten bør man sjekke at firmaet er registrert i Proff. Ønsker du å leie inn profesjonell hjelp til utvask må du faktisk også sjekke at firmaet driver lovlig: Alle virksomheter som tilbyr renholdstjenester skal være godkjent av Arbeidstilsynet. Det er forbudt å kjøpe renholdstjenester fra virksomheter som ikke er godkjent. Dette gjelder og privat kjøp av renholdstjenester. Ta en titt på Renholdsregisteret.

Dette er faktorer som påvirker priser for flytting

Volum på flyttelasset er kanskje det viktigste. Hvor stort flyttelasset er reflekteres ofte i prisen. Jo mer du har jo høyere blir flyttekostnadene. Et godt tips for å redusere dette: start i god tid med å rydde og pakke. Kvitt seg med saker og ting du ikke bruker. Gjennomgå boder på loft og kjeller. Er det noe som kan doneres eller selges?

Forholdene hvor du flytter fra og til har også en stor påvirkning. Flytter du fra en enebolig med enkel parkering utenfor eller fra en femte etasje uten heis og gateparkering? Vanskelige forhold på noen av adressene kan gjøre at flytteprosessen tar mye lenger tid enn forventet. Informer flyttebyrået på forhånd hvis det er ting som de må ta hensyn, for eksempel at de har med seg traller hvor det er vanskelig med parkering.

Dyrere å flytte med årstidene. Sommeren er høytid for flytting og populære flyttebyrå setter gjerne opp prisen om sommeren. Sommerferien og juli måned er den dyreste måneden å leie et flyttebyrå. Årsaken til dette er selvfølgelig fordi det er høy flyttefrekvens på denne tiden og spesielt i studiebyer som Oslo, Trondheim og Bergen.

Pakker du selv eller trenger du hjelp til dette. Hvilke flyttetjenester du ønsker å bruke vil også ha noe å si for de totale flyttekostnader. En flytting handler om mer enn bare transport fra A til B. Flyttebyrået kan ta seg av flere tjenester. Trenger du hjelp til å pakke ned eiendeler er det dyrere enn om du har gjort et godt forarbeid på forhånd. Gode forberedelser kan senke flyttekostnadene dine men det er viktig å huske på at dette krever mye tid fra deg.

Hvorfor velge et anbefalt flyttebyrå fra oss

 • Trygg forutsigbar pris
 • Over 10.000 utførte flytteoppdrag
 • Profesjonelle flyttetjenester
 • Moderne løsninger
 • Flyttekarer med lang erfaring
 • Varsom håndtering av flyttelass
 • Flyttebyrå som flytter i hele Norge

Med profesjonell flyttehjelp fra utvalgte flyttebyrå hos flyttebyråpriser.no kan du føle deg trygg på at du mottar gode tjenester. I tillegg til flyttehjelp privat kan flyttebyråene her hjelpe deg med både kontorflytting, flyttevask og mellomlagring. Flyttelass behandles forsiktig, fraktes fra bolig til flyttebil hvor man sikrer flyttelasten på en profesjonell måte. Når man er fremme på adressen hvor du flytter til vil flyttebyrået ta seg av innbæring og flytting til de ulike rom hvor du ønsker eiendelene plassert. Er det behov for montering av møbler får du selvfølgelig hjelp til dette også.

Med gode og prisgunstige flyttetjenester vil du spare både tid og krefter slik at du kan bruke tiden på andre ting. Når du sjekker pris på flyttebyrå hos oss får du anbefalte flyttefirma som tilbyr forsikring og et bredt spekter av flyttetjenester. Din flytting er altså i gode og trygge hender!