Flyttetilbud

Et nytt liv venter når du flytter. Man kan nesten føle følelsen av et spennende eventyr når man skal flytte. Man tar med seg gode gamle minner og starter på nytt med blanke ark. Men flytteprosessen er også krevende og full av mange oppgaver som må løses frem til du er klar for å flytte inn i ny bolig. Uavhengig om du må flytte privat eller det er snakk om en bedriftsflytting, flytteprosessen kan ofte være stressende og slitsom.

Loft og kjeller er full av usorterte ting og møbler du ikke har sett på mange år. Klær du har vokst ut av som burde vært sendt til loppemarkedet for mange år siden.

Flyttetilbud

Flyttetilbud

På denne siden kan du lese mer om flyttetilbud, hva et flyttebyrå kan hjelpe deg med og vi gir deg også noen gode råd til hva du må tenke over for å få en smertefri flytteprosess.

Flyttetilbud

Et flyttetilbud fra ditt lokale flyttebyrå er en god start.

De fleste av oss trenger på en eller annen måte hjelp til flytting. Har du familie og venner som har muligheten til å hjelpe deg er det bare fint og et rimelig alternativ til profesjonell flyttehjelp. Dessverre er det ikke alltid at det er nok eller at de har muligheten til å bidra. Det tar som regel lenger tid å flytte enn det man skulle tro.

Be om tilbud på flytting

Når du skal flytte er det lurt å be om flyttetilbud fra et flyttebyrå. De kan hjelpe deg med flyttetjenester som bærehjelp, tunge løft, nedpakking og flytterengjøring. Det er heller ikke alltid slik at det er mulig å flytte rett inn i den nye boligen og man har behov for mellomlagring av møbler og innbo. Et flyttebyrå kan hjelpe deg med dette også. Men profesjonell flyttehjelp og tidlig planlegging kan flytteprosessen bli både mer effektiv og positiv.

Noen spørsmål du kan stille deg selv før du kontakter et flyttebyrå for flyttetilbud:

– Når har du overtagelse og overlevering av din gamle bolig
– Skal du gjennomføre flyttevask selv eller bestille vaskehjelp
– Kan noen hjelpe deg med flytting eller må du sette bort flyttejobben
– Har du noen emballasje og flyttemateriell? I en flyttebutikk eller gjennom flyttebyrået kan du kjøpe flytteesker, pakkepapir til nedpakking, garderobeesker og annen flyttemateriell du trenger
– Har du en tidsplan for de ulike oppgavene og når du må være ferdig med disse
– Trenger du noe spesialutstyr for å gjennomføre flyttingen
– Har du noe back up hvis noe går galt eller forsinkelser oppstår
– Kan du kvitte deg med ting, gi bort eller selge

Det er ikke til å legge skjul på at flytting ofte tar lenger tid enn det man har planlagt. Det er krevende å flytte og det er tungt arbeid. Overlat denne jobben til et flyttebyrå som er eksperter på flytting av innbo.