Bedriftsflytting Oslo

Bedriftsflytting kan være aktuelt i en rekke situasjoner. Alle som har vært igjennom denne prosessen vet at bedriftsflytting ikke er «bare bare». Men det er to ord som kan gjøre en slik prosess enda litt mer komplisert, og det er ordene «i Oslo».

Hvis bedriftsflytting generelt er så langt ifra en tur i parken som det er mulig å komme, hvordan blir det da med bedriftsflytting spesifikt i Oslo? Det er kan være vanskelig å forestille seg de, men det er om mulig enda vanskeligere!

Bedriftsflytting er imidlertid ikke en prosess som du trenger å stå i alene. Vi hjelper deg mer enn gjerne med denne prosessen.

Bedriftsflytting Oslo

Bedriftsflytting Oslo

Tjenester bedriften bør vurdere under bedriftsflytting

  • Flyttehjelp
  • Hjelp til nedpakking
  • Demontering og remontering
  • Prosjektledelse
  • Kontoravvikling
  • Bedriftslager
  • Kontorvask

Bedriftsflytting

Er du ikke fremdeles ikke helt solgt og tror at bedriftsflytting er noe du enkelt kan ta hånd om på egen hånd? Nedenfor skal vi ta en nærmere titt på hva bedriftsflytting i Oslo egentlig går ut på!

Om du synes at bedriftsflytting høres komplisert ut, så er du nok ikke alene om det. Det å flytte en bedrift er i seg selv ikke en veldig omfattende prosess, men det er viktig å huske på at det er flere momenter ved bedriftsflytting i Oslo som kanskje ikke gjelder andre steder.

De som er klar over dette vil nok tenke at bedriftsflytting er komplisert. Og med mindre man vet hva man snakker om, så vil det være det også. Men med et profesjonelt flyttebyrå i ryggen, så vil ikke dette være noe problem for deg i det hele tatt.

Det er en spesifikk årsak til at bedriftsflytting er mer komplisert i Oslo enn bedriftsflytting andre steder i landet. Årsaken er at bedrifter i Oslo ofte drives i upraktiske lokaler, og da tenker vi særlig på lokalets størrelse og tilkomsten til det.

Det er mange bedrifter som leier lokaler i Oslo, og det er ingen selvfølge at tilkomsten til alle er like god når du skal flytte kontor i Oslo. Hvis bedriften ligger i første etasje kan det være enkelt å flytte bedriftens eiendeler, men hvis bedriften ligger i 10. etasje uten heis vil det være en litt annen sak.

Slik får du en sømløs kontorflytting

Det er imidlertid veldig mye du kan gjøre for å sørge for at flyttingen av bedriften din blir sømløs som overhodet mulig. På mange måter kan dette sammenlignes med hvordan det er å flytte fra det som har vært hjemmet ditt i mange år til noe helt nytt.

I en slik prosess er det nemlig ikke alt man trenger å ta med seg, og denne prosessen vil være en fantastisk god mulighet til å gjøre det. Vi mener naturligvis ikke at du skal sette deg ned og se gjennom hvert eneste papirark, for dette er bortkastet tid.

Det vi henviser til her, er at du bør kvitte deg med det som helt åpenbart ikke kan beskrives som noe annet enn søppel. Har du en bokhylle på kontoret som holder på å falle fra hverandre? Kvitt deg med den!

I tillegg er det særlig én ting som vil gjøre prosessen enklere for et flyttebyrå, og det er at du samler alt som skal på et sted i en og samme kasse. Da vet man hvor den skal, og du slipper å lete etter det når jobben er fullført.