Flytting Stockholm Oslo

Planlegger du flytting fra Stockholm Oslo eller flytter du bort fra hovedstaden? Da har du kommet til rett sted. Her finner du alt du trenger å vite om flyttetjenester som hjelper deg med flytting fra Stockholm til Oslo. Å flytte fra et sted til et annet er krevende og med flyttehjelp fra et flyttebyrå vil flytteprosessen bli mer effektiv og smidigere.

Vi lister opp lokale flyttebyrå som tilbyr flytting både innad i fylket og flyttebyrå som jobber nasjonalt og kan hjelpe deg med flytting til andre byer som Tromsø, Trondheim, Bergen, Stavanger og Kristiansand.

Flytting Stockholm Oslo

Flytting Stockholm Oslo

Det er normalt at flytting har lenger tid enn det man skulle tro. Et flyttebyrå kan gjøre denne prosessen mer effektiv, slik at du kan flytte fra Stockholm til Oslo på en trygg og sikker måte. På denne siden kan du lese mer om:

 • Flytteprosessen fra Stockholm til Oslo
 • Flyttetjenester
 • Hva flyttingen koster
 • Gode tips til flyttingen

Når du flytter fra Sverige til Norge eller motsatt er det mye du må huske på. Det er mange ting å ta hensyn til og regler du må være klar over. Selv om det er mange likheter må du likevel sette deg inn i hva som gjelder for det landet du flytter til. Flytter du fra Malmø til Oslo kan du lese mer om dette her.

Flyttebyrå Stockholm Oslo

Det er mange årsaker til at man bestemmer for å flytte på seg. Noen har rett og slett funnet drømmeboligen mens andre skifter bolig pga jobb, studier, skilsmisse eller fordi man ønsker å komme nærmere familie og venner. Samtidig er både Stockholm og Oslo populære studiebyer (les mer om studielivet i Stockholm) og mange studenter flytter hit for å ta videre utdanning. Uansett hva som er årsaken til deres flytteønsker er det lurt å innhente flyttetilbud fra et flyttebyrå som kan gjøre denne prosessen mer effektiv og enklere for dere. I Norge er Flyttespesialisten, T Line Antonsen, Flyttefoten og Sirva Flyttebyrå de flyttebyrå med største flyttefrekvens mellom Norge og utlandet.

Med mange aktører på markedet kan det være vanskelig å finne frem til det beste tilbudet som er tilgjengelig. Under kan du lese mer om all informasjon du trenger når du skal flytte fra Stockholm til Oslo eller omvendt.

Flytter til mange ulike land

Vi hjelper deg med flytting til utlandet. Det spiller ingen rolle hvor du skal. Sammen med de beste flyttebyrå i Oslo og gode samarbeidspartnere i Skandinavia kan vi hjelpe deg med utenlandsflytting. Spesialister på flytte til utlandet, Europaflytting og faste biler som går mellom Finland, Sverige, Tyskland, Belgia, Frankrike, Sveits, Østerrike, Polen, Italia og Spania. Flyttebyrå som flytter innen Europa gjør dette normalt med samme lastebil og flytter fra dør til dør. Flyttebyrået hjelper deg med emballering, transport og frakt når du flytter fra eller til Norge og Europa. Flytte mellom byer, med et profesjonelt flyttebyrå.

Flyttebyrå mellom Norge og Danmark

Flytter til og fra de fleste byer i Danmark

 • København
 • Aalborg
 • Odense
 • Randers
 • Esbjerg
 • Kolding

Flyttebyrå mellom Norge og Sverige

Flytter du mellom de to landene har vi flyttefirma som ukentlig kjører Norge og Sverige. Henting, transport og frakt mellom de største byene

 • Stockholm
 • Gøteborg
 • Malmø
 • Uppsala
 • Västerås
 • örebro
 • Linköping
 • Helsingborg

Ulike flyttetjenester

Mye av flytteprosessen handler om nedpakking og organisering. Selve jobben med bæring og transport er ikke det som er mest slitsomt. Derfor er det avgjørende og viktig at du planlegger godt og er tidlig ute. Strekker ikke tiden til kan flyttebyrået hjelpe deg med de fleste oppgaver.

Nedpakking av flyttegods

En effektiv flytting kan gjennomføres hvis nedpakking av det som skal flyttes er gjort korrekt og forsvarlig. Det er mer enn bare det å flytte tunge og store møbler. Resten av innboet må pakkes ned, kjøkkenartikler og andre lett knuselige ting må pakkes nøye og møbler må beskyttes slik at de ikke blir skitne. Et seriøst flyttebyrå har lang erfaring med nedpakking av flyttegods og kan tilby skreddersydde løsninger for din flytting.

Fordeler med å la flyttebyrået ta seg av nedpakking
– Lang erfaring med nedpakking
– Riktig pakketeknikk
– Levere flytteesker og pakkemateriell
– Nedpakking av private hus, kontorlokaler

Privatflytting

Det kan være spennende å flytte men utfordrende å gjøre alt på egenhånd. Et flyttebyrå hjelper med alt du har behov for under en privatflytting.. Fordelen her er at du selv bestemmer hvilken flyttetjenester du ønsker bistand til. Du får også en gyllen mulighet til å rydde og sortere i gamle ting, møbler, kjeller og loft der du har lagret gjenstander. Flyttebyrået kan kjøre dette bort til miljøstasjon.

Når du flytter privat lønner det seg å innhente flyttetilbud fra flere firma slik at du finner det beste flyttebyrået. Et bra tips er å gi så god informasjon som mulig slik at flyttemannskapet ikke får seg overraskelser.

Fordeler med å bruke et flyttebyrå
– Du slipper tungt arbeid og mange tunge løft
– Du kan bruke tiden på organisering i ny bolig
– Du sparer deg for frustrasjon
– Mellomlagring hvis du trenger det
– Trygg og sikker transport

Bedriftsflytting

De fleste flyttebyrå kan hjelpe deg med en mindre bedriftsflytting. Er det en større jobb der et helt kontorbygg skal flyttes eller det er mange arbeidsplasser som må flyttes fra et sted til et annet anbefales det å bruke et flyttebyrå som har spesialisert seg på bedriftsflytting. I Norge er det 2-3 flyttebyrå som har dette som spesialitet og driver kun med kontor- og bedriftsflyttinger.

Flytteservice og transport

Andre flyttetjenester du kan få hjelp til er flytteservice og transport der du har pakket alt selv og flyttebyrået sørger for frakt av dette til ny bolig eller mellomlagring. Det er verdt å planlegge tidlig og sette av god tid. Noen spørsmål du kan stille deg selv før du kontakter flyttebyrået:

Når har du overtagelse og overlevering av din gamle bolig
 Skal du gjennomføre flyttevask selv eller bestille vaskehjelp
 Kan noen hjelpe deg med flytting eller må du sette bort flyttejobben
 Har du noen emballasje og flyttemateriell? I en flyttebutikk eller gjennom flyttebyrået kan du kjøpe flytteesker, pakkepapir til nedpakking, garderobeesker og annen flyttemateriell du trenger
 Har du en tidsplan for de ulike oppgavene og når du må være ferdig med disse
 Trenger du noe spesialutstyr for å gjennomføre flyttingen
 Har du noe back up hvis noe går galt eller forsinkelser oppstår
 Kan du kvitte deg med ting, gi bort eller selge

Flyttevask

En ren start er en god start. I en travel tid er det lett å glemme viktigheten at en skikkelig flytterengjøring når du flytter men mangelfull renhold av boligen du flytter fra kan skape unødvendige problemer for deg. Et flyttebyrå kan enten hjelpe deg med flyttevask direkte eller henvise deg til en lokal samarbeidspartner de jobber sammen med. Før du overlater vaskejobben til et byrå må du sjekke at de har godkjenning til å levere renholdstjenester (er firmaet ikke registrert i Renholdsregisteret har de heller ikke lov til å tilby renholdstjenesten).

Mellomlagring

Det er ikke alltid at datoen du flytter ut passer med innflyttingsdato og man har behov for mellomlagring av hele flyttelasset. Flyttebyrå kan hjelpe deg med å mellomlagre eiendeler i et minilager eller eget lager (de fleste flyttebyrå disponerer ikke eget lager og har samarbeid med lokale utleiere). Vær nøye med å sjekke at lageret et godt sikret og hvilke forsikringsvilkår som gjelder her. Det er normalt at forsikring må ordnes på egenhånd når du oppbevarer møbler i et minilager.

Flytteforsikring

Flytteforsikring er noe alle bør vurdere når de skal flytte, enten det er privat eller en bedriftsflytting. Heldigvis har flyttebyrå med lang erfaring gode rutiner for å sikre gods og mannskap som er forsiktig med møbler og øvrig flyttegods. Men uhell kan dessverre oppstå og da er det godt å vite at godset er forsikret. Flyttebyrået er pålagt å ha en ansvarsforsikring og godsforsikring. Flytteforsikring eller en transportforsikring er noe man som regel må ordne selv eller undersøke med eget forsikringsselskap hva innboforsikringen dekker.

Det er verdt å merke seg at en ansvarsforsikring gjennom flyttebyrået i de fleste tilfeller ikke er tilstrekkelig da denne begrenser seg til rundt 1200 kroner per kubikkmeter av gods som er skadet. Det dekker heller ikke tyveri fra flyttebilen. Har du store verdier og ting du er veldig redd for bør dette forsikres gjennom en flytteforsikring.

Forsikrer du godset selv gjennom en flytteforsikring kan du få følgende dekket;
– Skader på gods
– Tyveri
– Tap
– Uhell

Gode råd når du flytter

– Undersøk dine rettigheter om fridag og be arbeidsgiver om fri i forbindelse med flytting
– Gi beskjed til skole, barnehage, universitet og utdanningskontor at du skal flytte
– Avbestill abonnement du har i den gamle boligen og overfør eller bestill nye abonnement der du flytter til
– Husk å melde flytting, du kan sende flyttemelding gjennom Skatteetaten sine nettsider
– Send adresseendring til Posten
– Bestill flyttehjelp
– Start planlegging og nedpakking i god tid

Hva koster flyttebyrå i Malmø

Hva flyttebyrå koster og hvor mye du må betale for din flytting varierer og det er ingen fasitsvar på dette. Pris på flyttetjenester er avhengig av flere ting; konkurranse (i Oslo er det mange flyttebyrå som konkurrerer om samme kunder, noe som betyr at det er mulig å finne god og rimelig flyttehjelp), hvor mye du skal flytte og hva du skal flytte. Har du piano og mange tunge møbler som skal flyttes kan det koste mer enn et normalt flyttelass.

Vær obs på at noen flyttebyråer bruker lave timetimepriser men med uerfarent mannskap tar flyttingen gjerne lenger tid og koster til slutt mer.

Flyttebyrå pris

Vanlige timesatser for flyttetjenester, oppdatert mars 2024
2 mann med flyttebil mellom kr. 1500 og 1700,-
3 mann med flyttebil mellom kr. 1900 og 2300,-
I tillegg kommer utgifter til drivstoff, bompasseringer og vanlige tillegg for kveld og helg.

En flytting fra Stockholm til Oslo med 2 mann og flyttebil på 20 kubikk koster mellom 35.000,- og 60.000,-

Hvordan betale flyttebyrå; Be alltid om faktura eller betal med bankkort som er en tryggere og bedre løsning. Styr unna flyttebyrå som ber om betaling kontant eller på forskudd!

Nettsider du kan ha behov for under flytteprosessen

Finn.no
Tise (selg klær og møbler)
Jegskalflytte.no (sammenlign flyttebyrå)
Skatteetaten (Flyttemelding)
Posten (adresseendring)